• Vanilje Ø chokolade m karameliseret hamp

Økologisk

Hvid chokolade

Med karamelliserede hampefrø

Denne økologiske chokolade fra Coalas Naturprodukter er en meget indbydende smagsoplevelse, hvor sprøde, knasende karamelliserede hampefrø blander sig med en cremet hvid chokolade. Det krokant-agtige bid får følgeskab af et strejf af Fleur de Sel, det salt, der dannes som en tynd og delikat skorpe på overfladen af havvand, når det fordamper. Den hvide chokolades sødme holdes i ave af netop dette Fleur de Sel. Der er tale om en unik chokolade med flere facetter, et helt lille chokolade-eventyr, som må opleves, og som meget vel kan blive en af hele familiens helt store favoritter.

Chokolade af mærket Vivani er godkendt til at bære ”Rainforest Alliance” certificeringen, der er en garanti for, at kakaoen stammer fra fuld bæredygtig kakaoproduktion, klimabevidst landbrug, udbetaling af fair løn til producenten, sikring mod skovrydning samt arbejdet for biodiversitet. Rainforest Alliance har valgt en frø – den rødøjede træfrø – som maskot for mere end 30 år siden, og det er den, der i dag internationalt symboliserer 100 % social, økonomisk og miljømæssig bæredygtighed. Frøforseglingen, der er en videreudvikling af den tidligere UTZ-mærkning, vi fremover være at finde på al Vivani chokolade.

Mærket ”Plastic free” på emballagen betyder, at chokoladen er indpakket i fuldt komposterbar NatureFlex film, mens mærket ”It’s one world” garanterer, at der ikke er gjort brug af børnearbejde ved dyrkning og høst af råvarerne. Emballagens karton er FSC-certificeret og fri for brug af mineralolie-trykfarve.

Den hvide chokolade med karamelliserede hampefrø indgår i den populære serie af Vivani chokolade, og ingredienserne er økologiske.

Økologi er mad uden rester af sprøjtegift, rene varer uden sminke. Økologiske fødevarer indeholder ingen kunstige sødestoffer og heller ingen kunstige aromaer.

Maleriet på emballagen er skabt af kunstneren Annette Wessel ud fra netop denne chokolades smag og særkende.

Vanilje Ø chokolade m karameliseret hamp

Ingredienser
Kakaosmør*, sødMÆLKSpulver*, rårørsukker*, skummetMÆLKSpulver*, hampe karamel* 10% (rårørsukker*, hampefrø*, glukose-sirup*, kakaosmør*,havsalt, emulgator: lecithin* (solsikke*), SMØRfedt* (fra mælk), fleur de sel 0,5% (havsalt), bourbon vaniljeekstrakt*, malte bourbon vaniljestænger*. Kan indeholde spor af nødder og gluten. *Økologisk.
Om produktet
Varenr.5405
VarenavnVanilje Ø chokolade m karameliseret hamp
EAN nummer4044889004113
Nettovægt80 g
Nærringsindhold
NÆRRINGSINDHOLD PR. 100gEnergifordeling i varen
Energi2575/620
Fedt46,8 g
- heraf mættede fedtsyrer28,7 g
Kulhydrater39,1 g
- heraf sukkerarter39,1 g
Protein10,1 g
Salt0,97 g
Udvidet produktinformation
Kan indeholde spor afnødder og gluten
LivsstilØkologisk
MærkningØkologisk

Coala's Naturprodukter ApS © 2023
Administration: Coala's Naturprodukter ApS - All natural products - A.C. Illumsvej 12 - DK-8600 Silkeborg
Kontakt os: Tlf.: +45 51 18 10 99 - E-mail: js@natur-slik.dk - V.A.T. number: 26 60 66 08