• Vivani chili øko chokolade 100 gr

 

Sanselig nydelse                     

Økologisk chokolade

med socialt ansvar

Denne økologiske chokolade har en konsistens, der gør den til en særlig sanselig nydelse. Chokoladen er samtidig et bevis på, at der tages ansvar både for jordens økosystem og for at skabe forbedringer i de sociale livsbetingelser for mennesker i de lande, der leverer råvarerne.

Kakaobønnerne er høstet i sydamerikanske lande som Den Dominikanske Republik, Ecuador og Panama eller i Central- og Sydafrika, da tropiske lande rummer de ideelle betingelser for dyrkning af råvarer som kakaobønner samt rørsukker og vanilje. Høsten sker uden brug af børnearbejde, hvilket mærkaten ”It’s one world – stop child slavery” fortæller på emballagen.

Ligesom chokoladen skal leve op til højeste kvalitetskrav, er det samtidig af største vigtighed at bidrage til at opretholde sunde dyrkningsmetoder i lande, der leverer råvarer til den gode økologiske chokolade. Ved udviklings- og hjælpeorganisationers mellemkomst er det blevet muligt for små producenter at undgå brug af mellemmænd og dermed selv få fortjenesten for deres arbejde. Chokoladen er således med til at give landmænd i Latinamerika og Afrika bedre levevilkår.

Der er anvendt 100 % økologiske råvarer fra certificerede øko-producenter uden brug af emulgator. Chokoladen er pakket i den fuldt komposterbare NatureFlex film, der består af råmateriale baseret på træfibre høstet i FSC og PEFC certificerede skove. 

Chokoladen er sødet med rå rørsukker, hvilket giver et højere indhold af mineraler i forhold til raffineret hvidt sukker, og samtidig sikrer det, at den gode kakao-smag forbliver intakt.

”Best of Bio” er en af de priser, som chokoladen er tildelt, hertil kommer en lang række guldmedaljer på Bio Fach, alle opnået for den fine kvalitet.

De smukke malerier på emballagen er skabt af kunstneren Annette Wessel ud fra hver enkelt chokoladebars smag og særkende.

Vivani chili øko chokolade 100 gr

Ingredienser
Kakaomasse*, rå rørsukker, kakaosmør*, chili *(tørret,) 0,25%. *= Fra økologisk landbrug.Min.70% Kakao
Om produktet
Varenr.820
VarenavnVivani chili øko chokolade 100 gr
EAN nummer4044889004458
OprindelseslandTyskland
Nettovægt100 g
Nærringsindhold
NÆRRINGSINDHOLD PR. 100gEnergifordeling i varen
Energi2440/583
Fedt46 g
- heraf mættede fedtsyrer28 g
Kulhydrater33 g
- heraf sukkerarter28 g
Protein6,4 g
Salt0,01 g
Udvidet produktinformation
Kan indeholde spor afNØDDER, GLUTEN og MÆLK
LivsstilØkologisk, vegan
MærkningØkologisk, vegan

Coala's Naturprodukter ApS © 2024
Administration: Coala's Naturprodukter ApS - All natural products - A.C. Illumsvej 12 - DK-8600 Silkeborg
Kontakt os: Tlf.: +45 51 18 10 99 - E-mail: salg@natur-slik.dk - V.A.T. number: 26 60 66 08