• Vivani hvid nougat cr.Ø 35 g x 18

Økologisk og vegan

Hvid chokoladebar

Med nougat crisp

Denne økologiske veganer chokoladebar fra Coalas Naturprodukter er fri for animalske ingredienser og har en smag, der til forveksling ligner den traditionelle mælkechokolade. I stedet for animalsk mælk er der anvendt risdrik, der har en sød smag og bevirker, at såvel veganere som ikke-veganere finder det svært at skelne veganer-chokoladen fra mælkechokolade. Hasselnødde-pasta og hasselnødde-brud tilfører denne bar et særligt nougat crisp, hvor karamelsirup gør den ekstra lækker.

Økologi er mad uden rester af sprøjtegift, rene varer uden sminke. Økologiske fødevarer indeholder ingen kunstige sødestoffer og heller ingen kunstige aromaer.

Baren er ”Plastic-free”, et vil sige, at den er indpakket i den fuldt komposterbar NatureFlex film, der består af råmateriale fra træfibre høstet i FSC-certificerede skove. Endvidere bærer den mærket ”It’s one world”, der garanterer, at der ikke er gjort brug af børnearbejde ved dyrkning og høst af råvarerne.

Denne veganske og økologiske bar indgår i en større serie af Vivani chokoladebarer to-go eller til kaffebordet, til caféen eller til desserten, til tasken eller i et lille udvalg til værtinden.

Vivani hvid nougat cr.Ø 35 g x 18

Ingredienser
Rå rørsukker*, HASSELNØDDEpasta*, kakaosmør*, ris drik pulver* 11,5%,, HASSELNØDDEbrud* (Rå rørsukker*, HASSELNØDDER*, majs glukosesirup*, karamelsirup*), bourbon vanilleekstrakt*. *= Fra økologisk landbrug. Kan indeholde bestanddele af andre nødder, mælk og gluten.
Om produktet
Varenr.5397
VarenavnVivani hvid nougat cr.Ø 35 g x 18
EAN nummer4044889002546
OprindelseslandTyskland
Nettovægt35 g
Nærringsindhold
NÆRRINGSINDHOLD PR. 100gEnergifordeling i varen
Energi2441/586
Fedt39 g
- heraf mættede fedtsyrer15,6 g
Kulhydrater54,3 g
- heraf sukkerarter44 g
Protein3,6 g
Salt0 g
Udvidet produktinformation
Kan indeholde spor afSkalfrugter,mælk og gluten
LivsstilØkologisk og Vegan
MærkningØkologisk og Vegan

Coala's Naturprodukter ApS © 2023
Administration: Coala's Naturprodukter ApS - All natural products - A.C. Illumsvej 12 - DK-8600 Silkeborg
Kontakt os: Tlf.: +45 51 18 10 99 - E-mail: js@natur-slik.dk - V.A.T. number: 26 60 66 08