• Vivani Karamel Inka salt ØKO

Karamel Inka Salt

Økologisk Mælke-chokolade

Sanselig nydelse - socialt ansvar

Mælkechokolade med 44 % kakao og sprød, rosa Inka-salt, med en smag så henførende, at den får enhver med en sød tand til at overgive sig til en nærmest dekadent nydelse - sådan er Karamel Inka Salt Mælkechokolade fra Natur-slik.dk i Vivanis serie af økologisk chokolade. En sanselig nydelse med en ganske særlig og indbydende konsistens og med socialt ansvar.

Chokoladen er pakket i den fuldt komposterbare NatureFlex film, der består af mere end 90 % vedvarende råmateriale baseret på træfibre. Træfibrene, der bruges til denne folie, høstes i FSC og PEFC certificerede skove. NatureFlex folien har samtidig den enestående evne, at den beskytter chokoladen mod uønsket mineralolie.

Karamel Inka Salt Mælkechokolade fremstilles i en klima-neutral produktion, idet chokolade-producenten kompenserer for al CO2 udledning fra chokoladeproduktionen via klimaprojektet PROJEKT TOGO.

Santo Domingo Kakao fra Sydamerika er anvendt til Karamel Inka Salt Mælkechokolade. Kakaoen er bæredygtig, økologisk og certificeret med UTZ-standard. UTZ er et velanset landbrugs-mærke i Europa, det europæiske modstykke til North American Rainforest Alliance Certification.

Høsten af råvarerne til chokoladen sker uden brug af børnearbejde, hvilket mærket”It’s one world” (stop child slavery) fortæller på emballagen.

Der er anvendt 100 % økologiske råvarer fra certificerede øko-producenter, og der er ikke brugt emulgator. Chokoladen er sødet med rå rørsukker, hvilket giver et højere indhold af mineraler i forhold til raffineret hvidt sukker, og samtidig sikrer det, at den gode kakao-smag forbliver intakt.

En kvindelig kunstner har ud fra den særlige smag og konsistens i denne chokolade skabt maleriet, der er trykt på emballagen.

Vivani Karamel Inka salt ØKO

Ingredienser
Palmesukker* 32%, kakaomasse*, kakaosmør*, sødMÆLKSpulver*, karamel sprød* ( rå rørsukker*, majs glukosesirup*, SMØRfedt*, havsalt), FLØDEpulver*, rosa inkasalt 0,5%, bourbon vaniljeekstrakt*. Min. 44% kakao. 18% mælkebestandele.
Om produktet
Varenr.5303
VarenavnVivani Karamel Inka salt ØKO
EAN nummer4044889003253
Nettovægt80 gr
Nærringsindhold
NÆRRINGSINDHOLD PR. 100gEnergifordeling i varen
Energi2323/558
Fedt37,6
- heraf mættede fedtsyrer23,6
Kulhydrater46,0
- heraf sukkerarter40,2
Kostfibre0
Protein6,6
Salt0,55
Udvidet produktinformation
Indeholder allergenersødmælkspulver, flødepulver
Kan indeholde spor afhasselnød, mandel, pistacie og gluten
Livsstiløkologisk.
Mærkningøkologisk,

Coala's Naturprodukter ApS © 2023
Administration: Coala's Naturprodukter ApS - All natural products - A.C. Illumsvej 12 - DK-8600 Silkeborg
Kontakt os: Tlf.: +45 51 18 10 99 - E-mail: js@natur-slik.dk - V.A.T. number: 26 60 66 08