• Vivani  Øko Chokolade Kids

KIDS for KIDS

Velgørenheds chokolade

Til fordel for børn i Haiti

For hver KIDS for KIDS chokolade bar, der sælges, doneres 0,10 euro til hjælpearbejdet for børn i Haiti. Velgørenheds-organisationen Kindernothilfe overvåger projekterne og sikrer, at donationerne bruges korrekt og bedst muligt.

Haiti er et af de områder på kloden, der er hårdest ramt af følgerne efter de senere års naturkatastrofer. Traumatiserede børn, der har mistet forældrene, og såkaldte restaveks – børn, som familierne ikke har råd til at forsørge og derfor giver væk til børnearbejde – er i alvorlig risiko for fysiske, følelsesmæssige og seksuelle overgreb. Nogle udnyttes til slavearbejde, andre kidnappes og sælges til billigt husarbejde i andre lande. Fattigdom og sult giver dem intet andet valg.

De økonomiske midler fra salget af KIDS for KIDS chokoladen bruges til blandt andet et uddannelsesprogram for 1495 drenge og piger (restaveks, gadebørn og andre udsatte børn) tæt ved Port-au-Prince. Det omfatter undervisning og undervisningsmateriale, mad samt undervisning i sundhed og hygiejne. Også deres værtsfamilier modtager nødvendig undervisning. Andre 264 børn bliver undervist og forsørget på en særlig restavek-skole, og der er herudover etableret special-klasser, hvor restavek-børn kan indhente den uddannelse, de er gået glip af.

Emballagen på KIDS for KIDS er tegnet af en 9-årig tysk dreng. Tegningen er munter og sorgløs og viser sammenholdet mellem børn fra forskellige nationer.

Mærket ”It’s one world” garanterer, at der ikke er gjort brug af børnearbejde ved dyrkning og høst af råvarerne. Emballagens karton er FSC-certificeret og fri for brug af mineralolie-trykfarve. Chokoladen er pakket i den fuldt komposterbare NatureFlex film, der består af råmateriale baseret på træfibre høstet i FSC og PEFC certificerede skove. Emballagen bærer derfor mærket Plastic Free.

Chokoladen af mærket Vivani er godkendt til at bære ”Rainforest Alliance” certificeringen, der er en garanti for, at kakaoen stammer fra fuld bæredygtig kakaoproduktion: klimabevidst landbrug, udbetaling af fair løn til producenten, sikring mod skovrydning samt arbejdet for biodiversitet. Rainforest Alliance har valgt en frø – den rødøjede træfrø – som maskot for mere end 30 år siden, og det er den, der i dag internationalt symboliserer 100 % social, økonomisk og miljømæssig bæredygtighed. Frøforseglingen, der er en videreudvikling af den tidligere UTZ-mærkning, vil fremover være at finde på al Vivani Chokolade.

KIDS for KIDS mælkechokoladen er økologisk med cremet fyld.

Vivani Øko Chokolade Kids

Ingredienser
Rårørsukker*, SKUMMETMÆLKSPULVER*, kakaosmør*, uhærdet vegetabilsk fedt*, SØDMÆLKSPULVER*, kakaomasse*, FLØDEPULVER*, SMØRFEDT*, emulgator: solsikkelecithin*, bourbon vanilleekstrakt*. *= Fra økologisk landbrug. Min. 33% kakao. Kan indeholde bestanddele af nødder og gluten.
Om produktet
Varenr.532
VarenavnVivani Øko Chokolade Kids
EAN nummer4044889001099
OprindelseslandTyskland
Nettovægt100 g
Nærringsindhold
NÆRRINGSINDHOLD PR. 100gEnergifordeling i varen
Energi2346/563
Fedt35,8 g
- heraf mættede fedtsyrer18,2 g
Kulhydrater50,9 g
- heraf sukkerarter50,5 g
Protein8,7 g
Salt0,49 g
Udvidet produktinformation
Kan indeholde spor afnødder og gluten
MærkningØkologisk

Coala's Naturprodukter ApS © 2024
Administration: Coala's Naturprodukter ApS - All natural products - A.C. Illumsvej 12 - DK-8600 Silkeborg
Kontakt os: Tlf.: +45 51 18 10 99 - E-mail: js@natur-slik.dk - V.A.T. number: 26 60 66 08