• Bee strong - lakrids

Bee Strong lakrids

Med urter og honning 

De små lakrids-stykker Bee Strong lakrids fra Naturslik-dk består af lækker calabrisk lakrids, der har fået følgeskab af velkendte urter fra naturmedicinens verden. Det drejer sig om honning og krydderurten salvie samt ekstrakt af lægestokrose-rod, der også er kendt som altæa-rod, og endvidere stoffet eukalyptol, det aktive stof i eukalyptus-olien.

Eukalyptol, også kendt som cineol, er slimløsende og slimdrivende. Salvie er i naturmedicinen anvendt som betændelses-hæmmende og bruges bl.a. som urte-te mod ondt i halsen. Mentol, som er et farveløst stof, der indgår i pebermynteolie og har en karakteristisk frisk og stærk lugt og smag, er som de øvrige nævnte ingredienser med til at sørge for såvel den bløde, runde og gode smag som den behagelige lindring, der følger efter i mund og luftveje.

Lægestokrose vokser i moser og lave enge, og den har et bredt anvendelsesområde indenfor urte-medicinen. Roden indeholder stoffet mucilate, der i væske svulmer op og bliver til en lindrende gel i mund, svælg og luftveje. Honning er både et næringsmiddel og naturmedicin. Som næringsmiddel foretrækkes honning frem for rent sukker på grund af sit indhold af antioxidanter, enzymer, vitaminer og mineraler, og som naturmedicin er honning anvendt anticeptisk og har været kendt siden oldtiden. 

Bee Strong lakridsen har en frisk og indbydende smag, og konsistensen er en hård lakrids, som man har liggende i munden og stille og rolig lader opløse sig selv. Dermed er Bee Strong drøj i brug og ideel at have med i tasken, med på rejsen, stående på kontoret eller på natbordet, i bilen eller på værkstedet. 

Bee Strong fra Natur-slik.dk distancerer sig fra anden lignende lakrids ved at indeholde netop de udvalgte urter, der forstærker lakridsens lindrende virkning. Det er en unik og meget velsmagende lakrids.

Produktet indeholder lakrids - personer, der lider af forhøjet blodtryk, bør undgå for stort indtag.

Bee strong - lakrids

Ingredienser
Lakrids, dextrin, risstivelse, mentol, eukalyptol, honning, lægestokroserod-ekstrakt, salvie-ekstrakt. Indeholder lakrids - personer, der lider af forhøjet blodtryk, bør undgå for stort indtag.
Om produktet
Varenr.410
VarenavnBee strong - lakrids
EAN nummer5707360004109
OprindelseslandDanmark
Nettovægt70 g
Nærringsindhold
NÆRRINGSINDHOLD PR. 100gEnergifordeling i varen
Energi1361/321
Fedt0.5 g
- heraf mættede fedtsyrer0.1 g
Kulhydrater68 g
- heraf sukkerarter3.2 g
Kostfibre6.5 g
Protein8.0 g
Salt0.53 g

Coala's Naturprodukter ApS © 2022
Administration: Coala's Naturprodukter ApS - All natural products - A.C. Illumsvej 12 - DK-8600 Silkeborg
Kontakt os: Tlf.: +45 51 18 10 99 - E-mail: js@natur-slik.dk - V.A.T. number: 26 60 66 08