Firmaprofil

Coalas Naturprodukter er etableret i 1991 med det formål at skaffe sundere og mere natur-rent slik til forbrugerne. Det vil sige uden brug af konserveringsmidler, og uden brug af kunstige farve- og tilsætningsstoffer. 

Stadig flere økologiske varer er gennem årene suppleret med glutenfri produkter, sukkerfri produkter og produkter uden tilsat sukker. Raw-chokolade og barer med rawfood og superfruit er med i sortimentet, der i dag også omfatter økologisk chokolade med mælkesyrebakterier. Fair Trade varer og chokolade fremstillet af kakaobønner fra steder garanteret fri for børnearbejde har ligeledes fokus.

Udgangspunktet var natur-rent lakrids, derfor har firmaets logo, isfuglen (Kingfisher), lakrids i næbbet. Siden er mærket HjerteBjørn kommet til, det er udelukkende økologisk og henvender sig især til børn over 3 år.

Coalas Naturprodukter er tildelt AAA (Triple A) og har således den højeste kreditværdighed. Færre end 2%  af alle danske virksomheder har denne vurdering. Før denne tildeling er Coalas Naturprodukter udnævnt til Gazelle-virksomhed af Dagbladet Børsen.

Coala's Naturprodukter ApS © 2024
Administration: Coala's Naturprodukter ApS - All natural products - A.C. Illumsvej 12 - DK-8600 Silkeborg
Kontakt os: Tlf.: +45 51 18 10 99 - E-mail: js@natur-slik.dk - V.A.T. number: 26 60 66 08