Økologisk

Mørk chokolade

Med Mallorca Fleur de Sel

Den økologiske mørke chokolade fra Coalas Naturprodukter har en høj kakaoprocent, idet den indeholder mindst 75 % kakaotørstof, og det giver sammen med Fleur de Sel havsalt fra Mallorca en virkelig fin smagsoplevelse. Fleur de Sel er det salt, der dannes som en tynd og delikat skorpe på overfladen af havvand, når det fordamper. Det høstes med særlig omhu, og Fleur de Sel er både udsøgt og efterspurgt som en særlig fin kvalitet af havsalt. Chokoladen er meget indbydende og vil hurtigt kunne blive en af familiens favoritter.

Chokolade af mærket Vivani er godkendt til at bære ”Rainforest Alliance” certificeringen, der er en garanti for, at kakaoen stammer fra fuld bæredygtig kakaoproduktion, klimabevidst landbrug, udbetaling af fair løn til producenten, sikring mod skovrydning samt arbejdet for biodiversitet. Rainforest Alliance har valgt en frø – den rødøjede træfrø – som maskot for mere end 30 år siden, og det er den, der i dag internationalt symboliserer 100 % social, økonomisk og miljømæssig bæredygtighed. Frøforseglingen, der er en videreudvikling af den tidligere UTZ-mærkning, vi fremover være at finde på al Vivani chokolade.

Mærket ”Plastic free” på emballagen betyder, at chokoladen er indpakket i fuldt komposterbar NatureFlex film, mens mærket ”It’s one world” garanterer, at der ikke er gjort brug af børnearbejde ved dyrkning og høst af råvarerne. Emballagens karton er FSC-certificeret og fri for brug af mineralolie-trykfarve.

Den mørke chokolade med mallorcinsk Fleur de Sel indgår i den populære serie af Vivani chokolade, og ingredienserne er økologiske.

Økologi er mad uden rester af sprøjtegift, rene varer uden sminke. Økologiske fødevarer indeholder ingen kunstige sødestoffer og heller ingen kunstige aromaer.

Vivani øko mørk m Mallorca salt

Ingredienser
Kakaomasse*, palmesukker* 23%, kakaosmør*, havsalt 0,7%. Min. 75% kakao. * Økologisk.
Om produktet
Varenr.5305
VarenavnVivani øko mørk m Mallorca salt
EAN nummer4044889004342
Nettovægt80 g
Nærringsindhold
NÆRRINGSINDHOLD PR. 100gEnergifordeling i varen
Energi2505/605
Fedt49,9 g
- heraf mættede fedtsyrer31,4 g
Kulhydrater26,7 g
- heraf sukkerarter20,7 g
Protein6,9 g
Salt0,76 g
Udvidet produktinformation
Kan indeholde spor afNødder, mælk og gluten
LivsstilØkologisk, vegan
MærkningØkologisk, vegan

Coala's Naturprodukter ApS © 2024
Administration: Coala's Naturprodukter ApS - All natural products - A.C. Illumsvej 12 - DK-8600 Silkeborg
Kontakt os: Tlf.: +45 51 18 10 99 - E-mail: salg@natur-slik.dk - V.A.T. number: 26 60 66 08