• Vivani Equador lys choko ØKO

Økologisk Arriba

Mælke-chokolade

Sanselig nydelse med socialt ansvar

Den økologiske lyse mælkechokolade fra Coalas Naturprodukter har en ganske særlig, udsøgt aroma og udfolder smagen, efterhånden som chokoladen smelter i munden. Råvaren kommer fra Ecuador og Caribien, hvor små sammenslutninger af øko-producenter dyrker den eksklusive ”Arriba” ædel-kakaobønne, som udgør størstedelen af kakaoen i denne bar og gør chokoladen til en ekstra fin smagsoplevelse for kendere og nydere. En lys chokolade med mindst 37 % kakaoindhold.

Chokoladen er en sanselig nydelse og samtidig et bevis på, at der tages ansvar både for jordens økosystem og for at skabe forbedringer i de sociale livsbetingelser for mennesker i de lande, der leverer råvarerne.

Kakaobønnerne er høstet uden brug af børnearbejde, hvilket mærkaten ”It’s one world - stop child slavery” fortæller på emballagen.

Ligesom chokoladen skal leve op til højeste kvalitetskrav, er det af største vigtighed at bidrage til at opretholde sunde dyrkningsmetoder i lande, der leverer råvarer til den gode økologiske chokolade. Ved udviklings- og hjælpeorganisationers mellemkomst er det gjort muligt for små producenter at undgå brug af mellemmænd og dermed selv få fortjenesten for deres arbejde. Chokoladen er således med til at give landmænd i Latinamerika bedre levevilkår.

Der er anvendt 100 % økologiske råvarer fra certificerede øko-producenter uden brug af emulgator, og chokoladen er pakket i den fuldt komposterbare Natureflex film, der består af råmateriale baseret på træfibre høstet i FSC og PEFC certificerede skove.

Chokoladen er sødet med rå rørsukker, hvilket giver et højere indhold af mineraler i forhold til raffineret hvidt sukker, og samtidig sikrer det, at den gode kakao-smag forbliver intakt.

Maleriet på emballagen er skabt af kunstneren Annette Wessel ud fra denne chokoladebars smag og særkende.

Vivani Equador lys choko ØKO

Ingredienser
rå rørsukker*, kakaosmør*, MÆLKEPULVER*, kakaomasse*, skummet mælke pulver*, bourbon vanilljeekstrakt*.*=Økologisk
Om produktet
Varenr.99103
VarenavnVivani Equador lys choko ØKO
EAN nummer4044889000627
OprindelseslandTyskland
Nettovægt100 g
Nærringsindhold
NÆRRINGSINDHOLD PR. 100gEnergifordeling i varen
Energi2416/580
Fedt38 g
- heraf mættede fedtsyrer24,5 g
Kulhydrater48,7 g
- heraf sukkerarter47
Protein8
Salt0,27
Udvidet produktinformation
Kan indeholde spor afMandler,hasselnød,hvede
LivsstilØkologisk
MærkningØkologisk

Coala's Naturprodukter ApS © 2023
Administration: Coala's Naturprodukter ApS - All natural products - A.C. Illumsvej 12 - DK-8600 Silkeborg
Kontakt os: Tlf.: +45 51 18 10 99 - E-mail: js@natur-slik.dk - V.A.T. number: 26 60 66 08