• RooBiotic energibombe Ø Choc chip Matcha

Økologiske raw energi-bomber

Roo Biotic - Choc Chip & Matcha

Veganske - raw – økologiske - glutenfri - ikke tilsat sukker, men med et naturligt indhold af sukker

Choc Chip & Matcha er en af de varianterne af økologiske raw energi-bomber, der er enkelt-indpakkede og med en blød og indbydende konsistens. I ingredienserne indgår probiotika, vegansk lactobacillus acidophilus, der er en mælkesyrebakterie. Ingredienserne omfatter også lækre småstykker af mørk chokolade, der kombineret med mint gør smagen til en fest og uimodståelig. Chokolade chips, cashewnødder, dadler, kakaosmør og kokosblomst-nektar samt matcha fremhæver smagen i denne Roo Biotic og gør den til noget særligt.

Fin pulveriseret grøn te udgør Matcha, der rummer polyfenoler og koffein. Matcha er rig på kalium, A- og C-vitamin, jern samt calcium og desuden klorofyl og aminosyren L-theanin. Matcha er fremstillet af grøn te, hvor planterne dækkes med klude for at skabe skygge, inden de bliver høstet. Det fremmer væksten af blade med bedre smag og konsistens. Bladene bliver håndplukket, dampet kortvarigt for at stoppe gæring, derefter tørret og modnet i et kølerum – den proces skaber yderligere intens smag. Til sidst bliver de tørrede blade malet til et fint pulver.

Det er de allerbedste råvarer fra naturens skatkammer, der er forenet i Roo Biotic, og ingredienserne er valgt omhyggeligt ud, så de ikke bare er en nydelse og lækkerbisken, men så de samtidig giver et boost af energi uden farve og uden konservering og uden tilsat sukker, men med et naturligt indhold af sukker.

Raw food er fødevarer, hvor ingredienserne er behandlet ved temperaturer under 42 grader, og dermed er råvarernes gode naturlige indhold af vitaminer og mineraler bedst muligt bevaret.

Varianterne er følgende: Cacao & Maca – Kokos & Guarana – Choc Chip & Matcha.

RooBiotic energibombe Ø Choc chip Matcha

Ingredienser
dadler*, CASHEWNØDDER*, chokoladeknapper* (kakao masse*, kokos sukker*, kakaosmør*) (10%), risprotein*, kakaosmør*, kokosnektar*, matcha* (1%), mynte*, Lactobacillus acidophilus (vegan). * raw økologiske ingredienser.
Om produktet
Varenr.3387
VarenavnRooBiotic energibombe Ø Choc chip Matcha
EAN nummer3800232730532
Nettovægt22 g
Nærringsindhold
NÆRRINGSINDHOLD PR. 100gEnergifordeling i varen
Energi2013/481
Fedt28 g
- heraf mættede fedtsyrer8 g
Kulhydrater34 g
- heraf sukkerarter23 g
Kostfibre6,6 g
Protein20 g
Salt0,19 g
Udvidet produktinformation
Indeholder allergenerCashewnødder
Kan indeholde spor aftilfældige frugtstykker og nøddeskaller
MærkningVegan, Økologisk, Kosher

Coala's Naturprodukter ApS © 2022
Administration: Coala's Naturprodukter ApS - All natural products - A.C. Illumsvej 12 - DK-8600 Silkeborg
Kontakt os: Tlf.: +45 51 18 10 99 - E-mail: js@natur-slik.dk - V.A.T. number: 26 60 66 08