• Vivani øko espresso biscotti 40 gr

Økologisk og vegan

Espresso chokoladebar

Med biscotti

Denne økologiske  chokoladebar fra Coalas Naturprodukter indeholder espresso kaffe, som giver et lille strejf af netop espressoens liflige smagsnuance, ligesom biscuits i ganske lille mængde tilfører sit særlige kendetegn i baren. Chokoladen er en mælkechokolade, der rummer såvel sødmælkspulver og flødepulver som skummetmælkspulver. Rå rørsukker giver sammen med bourbon vaniljeekstrakt den rette sødme, der giver en fin harmoni med espresso og biscuits. Alle ingredienser er økologiske.

Økologi er mad uden rester af sprøjtegift, rene varer uden sminke. Økologiske fødevarer indeholder ingen kunstige sødestoffer og heller ingen kunstige aromaer.

Baren er ”Plastic-free”, et vil sige, at den er indpakket i den fuldt komposterbar NatureFlex film, der består af råmateriale fra træfibre høstet i FSC-certificerede skove. Endvidere bærer den mærket ”It’s one world”, der garanterer, at der ikke er gjort brug af børnearbejde ved dyrkning og høst af råvarerne.

Denne veganske og økologiske bar indgår i en større serie af Vivani chokoladebarer to-go eller til kaffebordet, til caféen eller til desserten, til tasken eller i et lille udvalg til værtinden.

Vivani øko espresso biscotti 40 gr

Ingredienser
Rå rørsukker*, kakaosmør*, SØDMÆLKSPULVER*, kakaomasse*, FLØDEPULVER*, SKUMMETMÆLKSPULVER*, bourbon vanilleekstrakt*, fyld (50%): palmefedt* (RSPO-cert), rå rørsukker*, SØDMÆLKSPULVER*, biscuits* (5%), (HVEDEMEL*, palmefedt* (RSPO-cert), emulgator: SOJA lecithin*, havsalt, bagemiddel: natron/soda), espresso kaffe*. *=Fra økologisk landbrug. Min. 32% kakao.
Om produktet
Varenr.5382
VarenavnVivani øko espresso biscotti 40 gr
EAN nummer4044889004502
OprindelseslandTyskland
Nettovægt40 g
Nærringsindhold
NÆRRINGSINDHOLD PR. 100gEnergifordeling i varen
Energi2423/582
Fedt40,9
- heraf mættede fedtsyrer17,9
Kulhydrater46,1
- heraf sukkerarter45,6
Protein7
Salt0,24
Udvidet produktinformation
Kan indeholde spor afSkalfrugter,HVEDEmel
LivsstilØkologisk
MærkningØkologisk

Coala's Naturprodukter ApS © 2024
Administration: Coala's Naturprodukter ApS - All natural products - A.C. Illumsvej 12 - DK-8600 Silkeborg
Kontakt os: Tlf.: +45 51 18 10 99 - E-mail: js@natur-slik.dk - V.A.T. number: 26 60 66 08