Økologisk

Mørk karamel chokolade

Med Mallorca Fleur de Sel

Den økologiske mørke chokolade fra Coalas Naturprodukter har et indhold af kakaotørstof på mindst 62 %, og det giver sammen med Fleur de Sel havsalt fra Mallorca en meget fin smagsoplevelse. En lækker sprød og knasende karamel gør samtidig denne Vivani variant til noget ganske særligt og taler til den søde tand. Fleur de Sel er det salt, der dannes som en tynd og delikat skorpe på overfladen af havvand, når det fordamper. Det høstes med særlig omhu, og Fleur de Sel er således både udsøgt og efterspurgt.

Det er en meget indbydende chokolade, som må opleves, og som hurtigt kan blive en af familiens favoritter.

Chokolade af mærket Vivani er godkendt til at bære ”Rainforest Alliance” certificeringen, der er en garanti for, at kakaoen stammer fra fuld bæredygtig kakaoproduktion, klimabevidst landbrug, udbetaling af fair løn til producenten, sikring mod skovrydning samt arbejdet for biodiversitet. Rainforest Alliance har valgt en frø – den rødøjede træfrø – som maskot for mere end 30 år siden, og det er den, der i dag internationalt symboliserer 100 % social, økonomisk og miljømæssig bæredygtighed. Frøforseglingen, der er en videreudvikling af den tidligere UTZ-mærkning, vi fremover være at finde på al Vivani chokolade.

Mærket ”Plastic free” på emballagen betyder, at chokoladen er indpakket i fuldt komposterbar NatureFlex film, mens mærket ”It’s one world” garanterer, at der ikke er gjort brug af børnearbejde ved dyrkning og høst af råvarerne. Emballagens karton er FSC-certificeret og fri for brug af mineralolie-trykfarve.

Den mørke karamel chokolade med mallorcinsk Fleur de Sel indgår i den populære serie af Vivani chokolade, og ingredienserne er økologiske.

Økologi er mad uden rester af sprøjtegift, rene varer uden sminke. Økologiske fødevarer indeholder ingen kunstige sødestoffer og heller ingen kunstige aromaer.

Vivani øko mørk karamel Mallorca salt

Ingredienser
Kakaomasse*, rå rørsukker*, kakaosmør*, karamel sprød* 10% ( rå rørsukker*, majs glukose-sirup*, kakaosmør*, havsalt, emulgator: Solsikke lecithin*), havsalt 0,6%. Min. 62% kakao. * Økologisk
Om produktet
Varenr.5304
VarenavnVivani øko mørk karamel Mallorca salt
EAN nummer4044889004335
Nettovægt80 g
Nærringsindhold
NÆRRINGSINDHOLD PR. 100gEnergifordeling i varen
Energi2371/570
Fedt39,8 g
- heraf mættede fedtsyrer25,1 g
Kulhydrater45,1 g
- heraf sukkerarter41,6 g
Protein4,4 g
Salt0,66 g
Udvidet produktinformation
Kan indeholde spor afNødder, mælk og gluten.
LivsstilØkologisk, vegan
MærkningØkologisk, vegan

Coala's Naturprodukter ApS © 2023
Administration: Coala's Naturprodukter ApS - All natural products - A.C. Illumsvej 12 - DK-8600 Silkeborg
Kontakt os: Tlf.: +45 51 18 10 99 - E-mail: js@natur-slik.dk - V.A.T. number: 26 60 66 08